• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
بازدید و پایش ستادی معاونت بهداشت دانشگاه از شبكه بهداشت ودرمان امیدیه .
دکتر ضیغمی معاون فنی معاونت بهداشت استان به همراه مدیر گروه های آن معاونت ، به منظور بررسی پایش وتحلیل شاخصهای فنی و رفع نواقص احتمالی ازشبکه بهداشت ودرمان شهرستان امیدیه بازدید به عمل آوردند .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ، سه شنبه مورخ پنجم آذر ماه سال 1398 مصادف با پنجمین روز از هفته بسیج  دکتر ضیغمی معاون فنی معاونت بهداشت استان به همراه مدیر گروه های آن معاونت و به منظور بررسی پایش وتحلیل شاخصهای فنی  و رفع نواقص احتمالی از این شبکه بازدید به عمل آوردند .

مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ضمن خیر مقدم از تشریف فرمایی دکتر ضیغمی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه ،مرادی مدیر گروه گسترش وتوسعه معاونت بهداشت دانشگاه ، وهیات همراه  که در خصوص اقدامات وعملکرد های انجام شده در شبکه بهداشت ودرمان امیدیه صورت گرفته است گفت : ما امیدواریم با پشتیبانی مسئولین شهرستانی ودانشگاهی بتوانیم استاندارد های مطلوب بهداشتی را درمراکز وخانه های بهداشتی خود به اجرا گذاشته ، به نحو احسن به سود مردم ، به شاخص های بهداشتی مناسبی در تمام زمینه هابرسیم .

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ابراز امیدواری کرد با حضور و تشریف فرمایی دکتر ضیغمی وهیات همراه در این شبکه مشکلات ، چالشها وهمچنین اولویت های بهداشتی شهرستان هر چه سریعتر مرتفع گردد .

سپس دکتر ضیغمی در جلسه گزارش و پسخوراندپایش که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد اظهار داشت : هدف ازاین پایش ها نظارت برنحوه ارائه خدمات وبسته های خدمتی به گروه های مختلف جمعیتی است . بررسی شاخص های بهداشتی وفنی به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات به مردم محترم شهرستان امیدیه می باشد .

وی درادامه افزود : توصیه می کنم که همکارانم فرآیند آموزش را تقویت نموده ومدام درحال آموزش و وتقویت فرآیند آموزشی خود باشند .

ایشان در پایان اظهار داشت : اقدامات صورت گرفنه در شبکه بهداشت ودرمان امیدیه بیانگر ،  تلاش بی وقفه مدیر شبکه بهداشت درمان ، رئیس مرکز بهداشت ، پزشکان ، نیروهای رده میانی ، کارشناسان ستادی وبخصوص بهورزان عزیزی که در خط مقدم این جبهه قرار گرفته اند را مثبت ورضایت بخش قلمداد نمود .

V5.5.2.0