عنوان گروه خبري / عمومی .
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
  • کد خبر : ۷۹۸۰۱
برپایی ایستگاه سنجش سلامت در مسیرراهپیمایی روز سیزدهم آبان واقع در شهرستان امیدیه .
همزمان با راهپیمایی یوم الله سیزده ابان ایستگاه سنجش سلامت در محل مسیر راه پیمایی واقع درپارکینگ مصلی مسجد جامع برای مردم انقلابی وولایت مدار این شهرستان انجام شد .

به گزارش روابط عمومی شبکه  بهداشت ودرمان امیدیه دوشنبه سیزدهم آبان 1398 همزمان با راهپیمایی یوم الله سیزده ابان ایستگاه سنجش سلامت در محل مسیر راه پیمایی واقع درپارکینگ مصلی مسجد جامع برای تعداد 388 نفر ، با همکاری بسیج جامعه پزشکی شهرستان ، کارشناسان ومراقبین سلامت این شبکه خدماتی همچون : ویزیت پزشک عمومی ، اندازه گیری ، فشا رخون ، قند خون ،  قد ، وزن ، مشاوره بهداشتی همراه با پمفلت  وقرص ویتامین دی به صورت رایگان به مناسبت ایام الله سیز دهم آبان برای مردم انقلابی وولایت مدار این شهرستان انجام شد .

مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان ورئیس کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان باحضور در مسیر راهپیمایی سیزدهم آبان ضمن تشکر وقدردانی ازحضور همه کارکنان بهداشتی ودرمانی در راهپیمایی سیزدهم آبان وهمچنین برپایی ایستگاه سنجش سلامت در مسیر راهپیمایی امروز گفت : امروزمردم فهیم وولایت مدار خطه شهید پرور شهرستان امیدیه برگ پر افتخار دیگری را به افتخارات تاریخی خود ورق زدند و حمایت خود را از انقلاب ، امام ورهبرانقلاب اعلام داشتند .

ایشان افزود : سیزده آبان در روز شمار تاریخ سیاسی معاصر ایران علاوه بر تسخیر لانه جاسوسی، یادآور خاطره‌های تلخ در راه آزادی برای ملت ایران است که از آن جمله می‌توان به دستگیری و تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳ و به خاک و خون کشیدن دانش‌آموزان معترض به دخالت‌های آمریکا در ایران طی سال ۱۳۵۷ اشاره کرد .

V5.5.2.0