• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
برگزاری جشن روز پزشك وداروساز در شبكه بهداشت ودرمان امیدیه .

برگزاری جشن روز پزشک ،  وداروساز در شبکه بهداشت ودرمان امیدیه .

به مناسبت روز پزشک   و داروساز مراسم جشنی روز چهارشنبه ششم شهریور ماه 1398 به همت مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان امیدیه در دفتر مدیر شبکه برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه در این مراسم ، مهدی آبدیده ضمن عرض خوش آمدگویی به حضار با بیان اینکه نظام سلامت با تلاش و پشتکار جامعه پزشکی در این برهه از زمان به پیشرفت های بی نظیر علم پزشکی دست یافته است ،  افزود: علیرغم تمامی کاستی ها اعم از تجهیزات، کمبود نیروی انسانی، پرداخت های بیمه ای ، پزشکان بهترین و با کیفیت ترین خدمات را به مردم در شهرستان ارائه می نمایند .

در ادامه آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان  ، ضمن عرض تبریک روز پزشک  و داروساز، هفته دولت را نیز به دولت مردان تبریک گفت و طی سخنانی به اهمیت بهداشت و درمان در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: در ادوار گذشته حوزه سلامت در اولویت های دوازدهم به بعد دولت ها قرار داشت که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، بهداشت و درمان به عنوان اولویت اول و اصلی قرار گرفت و خوشبختانه شاهد موفقیت های بسیارخوبی در ارتباط با حوزه سلامت بوده ایم .

وی اهداف مهم طرح تحول نظام سلامت را کاهش پرداختی از جیب مردم، ارتقای کیفیت خدمات درمانی در بیمارستانها و کلینیک های بیمارستانی و عدالت در دسترسی عموم مردم به خدمات با کیفیت درمانی برشمرد و گفت: در این راستا جامعه پزشکی و درمانی شهرستان موفقیت های  چشمگیری  به دست آوردند که موجبات رضایت مندی مردم را سبب شد .

گفتنی است در این مراسم پس از اجرای برنامه های متنوع وتبادل نظر و همچنین آشنایی پزشکان به صورت چهره به چهره ، در پایان جهت ارج نهادن به مقام شامخ پزشک و تجلیل از تلاش این قشر در حوزه بهداشت و درمان، لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به همه پزشکان و داروسازان از طرف مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان امیدیه اهدا گردید .

V5.5.2.0