• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۰۲
برپایی میز خدمت و میز سلامت توسط شبكه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه .

برپایی میز خدمت و میز سلامت توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه .

گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه جمعه یکم شهریور ماه 1398 میز خدمت در محل برگزاری نماز جمعه برپا شد؛ و مسئولان شبکه بهداشت و درمان امیدیه با حضور در مصلی  مسجد جامع از ساعت 12 ظهر  تا اذان ظهر و قبل از اقامه نماز جمعه، پاسخگوی سؤالات مردمی شهرستان امیدیه بودند .

گفتنی است ، میز خدمت شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه با همکاری بهداشت ودرمان نفت و با حضور  مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر مرعشی رئیس بیمارستان امام رضا (ع) ، جاسم علی نشان مدیر بیمارستان ، رضا کوهگرد مسئول خدمات بیمارستان امام رضا و عبدالرضا شریفات مسئول خدمات وپشتیبانی ورضا نوروزی مسئول روابط عمومی بهداشت ودرمان نفت  برگزار شد .

مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت و درمان ومسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان گفت: به منظور ارائه خدمات به موقع، سریع و آسان به ارباب رجوع و همچنین ارتقاء رضایت مندی شهروندان گرامی، درمحل مصلای  مسجد جامع ، میزخدمت راه اندازی شد .

با بیان اینکه دایر شدن میز خدمت به مناسبتها و زمانهای  مختلف می تواند گامی موثر در راستای تحقق حقوق شهروندی باشد،بیان داشت : تکریم ارباب رجوع، می‌تواند جلوه‌ای از رسیدن به حقوق شهروندی را در جامعه نشان دهد .

شایان ذکر است، ضمن راه اندازی  میز خدمت در مصلای نماز جمعه، همزمان ایستگاه سنجش سلامت بسیج جامعه پزشکی شهید رهنمون با حضور بسیجیان و پرسنل پرستاری بیمارستان امام رضا (ع) ، با محوریت ((تست رایگان قند خون و فشار خون)) برگزار شد .

V5.5.2.0