• Ar
  • En
عنوان : باز دید معاون غذا ودارو دانشگا ه علوم پزشكی اهواز از شبكه امیدیه .
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۲

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ، چهارشنبه مورخ دوازدهم دی ماه سال 1397 ، دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به همراه کارشناسان این معاونت از شبکه بهداشت و درمان امیدیه  بازدید کرد .

دکتر برزگر به همراه مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان و سایر کارشناسان معاونت غذا ودارو از واحد های  غذا ودارو ، انبار دارویی ، امور حقوقی وبخشهای مختلف بیمارستان امام رضا (ع)  این شبکه بازدید بعمل آوردند .

در این بازدید کارشناسان  معاونت  غذا و دارو به همراه کارشناسان ستادی این شبکه از تعدادی انبار مواد غذایی ، داروخانه های سطح شهر وچند واحد تولیدی مواد غذایی  دیدن کردند.

در پایان دکتر برزگر ضمن خرسندی از اقدامات انجام شده در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان امیدیه در خصوص رفع کمبودها دستور مساعدت های لازم را صادر کرد  .