• En
  • Ar
عنوان : كمیته كنترل چاقی بین كودكان ونوجوانان 6 تا 18 سال در شبكه بهداشت ودرمان امیدیه
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

- امیدیه – کمیته طرح پیشگیری ، کنترل ، اضافه وزن ، چاقی دوران کودکی و نوجوانی در دفتر رئیس مرکز بهداشت برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه یکشنبه هفدهم دی ماه 1396 کمیته کنترل چاقی بین کودکان ونوجوانان 6 تا 18 سال با حضور مهدی آبدیده ، مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ، پیمان آرایش مسئول بهداری سپاه ناحیه امیدیه ، محمد گودرزی کارشناس ورزش وجوانان شهرستان ، سمیه فتاحی کارشناس سلامت وپیشگیری آموزش وپرورش و مسئولین واحد های ستادی مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد .
مهدی آبدیده در این جلسه اظهار داشت : با اشاره به نتیجه پایش های سال گذشته ازبین کودکان ونوجوانان سنین 6 تا 18 سال ، شهرستان واستان ، نتایج بدست آمده نشان از شیوع چاقی در بین نوجوانان دارد . که این مهم نیاز به ایجاد برنامه ریزی آموزشی وفرهنگی در بین خانواده ها را می طلبد .
در ادامه زهرا نجف پور کارشناس واحد بهبود تغذیه در این خصوص افزود : افزایش آمار مبتلایان به چاقی واضافه وزن بصورت یک مخاطره بهداشتی ، جهانی شده است . به گونه ای که بهداشت وسلامت در سطح دنیا در صدد مبارزه با این مشکل بر آمده اند .
نجف پور در ادامه گفت : مساله چاقی واضافه وزن بصورت پایلوت در دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اجرا می شود .