عنوان : بازدید ستادی معاون اجرایی مركز بهداشت استان از شبكه بهداشت ودرمان شهرستان امیدیه
 ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه دکتر نایب فدایی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه کارشناسان ستادی واحدهای بودجه ، توسعه شبکه ، امور دارویی ، بازدید انفورماتیک ، آزمایشگاه و... از واحدهای ستادی بازدید نموده وبه بررسی چالشها ، فرآیندها ومشکلات حوزه های بهداشتی ، درمانی پرداخت . در پایان نیز نشستی با حضور مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان وفریدون کاظمی رئیس مرکز بهداشت ومعاون بهداشتی امیدیه ، راهکارهای رفع نقاط ضعف واصلاح فرآیندها مورد بررسی وتبادل نظر قرار گرفت . دکتر فدایی در این بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت شماره3 علی آباد ، شهرک مطهری به همراه پایگاههای سلامت ضمیمه ، انبار مرکزی دارویی ، آزمایشگاه مرکزی ، انبار کالا و ... بازدید نمود .