عنوان : برگزاری مسابقه دارت برای بیماران خاص وپیوند اعضاء در شبكه بهداشت ودرمان امیدیه انجام شد .
 ۱۳۹۶/۰۸/۰۶
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه امروز پنج شنبه مورخ  1396/05/04 مسابقه دارت به مناسبت هفته تربیت بدنی برای بیماران خاص این شهرستان و به سرپرستی سعید کوشا در سالن شبکه بهداشت ودرمان امیدیه برگزار شد . نظر به برنامه پنجم تحول سلامت در حوزه بهداشت ونیاز خانوارها ی ایرانی به داشتن سفیر سلامت فردی ، همایشی به همین منظور در سالن شبکه بهداشت ودرمان جهت بیماران خاص وپیوند اعضا این شهرستان برگزار گردید . آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان ورئیس هیئت ورزش بیماران خاص وپیوند اعضاء در خصوص اهمیت ورزش برای این عزیزان بیاناتی ایراد فرمودند . در پایان از طرف مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه به پاس احترام به نفرات برتر کار ت هدیه به مبلغ 500000 هزار ریال اهدا شد . ودر همین راستا جهت بهبود وضع معیشتی این بیماران عزیز از طرف هیأت ودبیر ورزش بیماران خاص وپیوند اعضاء به تعدادی از آنان سبد کالا اهدا گردید .