عنوان : جلسه شورای سلامت وامنیت غذایی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان امیدیه برگزار شد .
 ۱۳۹۶/۰۸/۰۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه امروز دوشنبه مورخ 01/08/1396 جلسه شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان با حضور سید مهران رفیعی فرماندار ، مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ، فریدون کاظمی رئیس مرکز بهداشت ومعاون بهداشتی شهرستان وجمعی از دیگر مسئولین ادارات ، شرکتها ونهادها در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد . این جلسه ابتدا با تلاوت کلام اله مجید شروع وسپس آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان ضمن تبیین اهداف جلسه اظهار داشت : ششمین جلسه شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان در سال 1396 با هدف بررسی مصوبات قبل وبا دستور کار انجام هماهنگی جهت اغذیه بهداشتی مدارس ، شکستگی لوله های آب در بخش مرکزی ، معضل بودن سگهای ولگرد ، لایروبی ، آهک پاشی وجمع آوری نخاله ها نوسط شهرداری امیدیه وجایزان وهمچنین بخشداری ها ودهیاری ها و کلرینه کردن استخر سر پوشیده ولایت مورد نقد وبررسی قرار گرفت . وی ادامه داد که امیدوارم تمام مسئولین ادارات برای سلامت مردم تلاش کنند وخود را مسئول سلامت مردم بدانند.