عنوان : حضور تیم بازرسی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز درشبكه بهداشت ودرمان شهرستان امیدیه.
 ۱۳۹۶/۰۷/۲۹
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ، چهارشنبه مورخ 1396/07/26 تیم بازرسی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، متشکل از کلیه واحد های ستادی ومدیران وکارشناسان گروه های فنی مرکز بهداشت استان به سرپرستی دکتر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان از ستاد مرکز بهداشت وکلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت وخانه های بهداشت تحت پوشش شهرستان امیدیه بازدید کردند . آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ؛ ضمن احضار خرسندی وخوشامدگویی به تیم بازرسی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت : با حضور تیم بازرسی امیدوارم که این تیم ، بتواند گره گشای بسیاری از مسائل ومشكلات بهداشتی این شبکه باشد . در گزارش پایانی بازدید ، دکتر ضیغمی از انجام فرآیندهای بهداشتی در کلیه واحدهای تابعه تقدیر وتشکر بعمل آورد ونقایص وایرادات وارده را ناشی از کمبود نیرو وتجهیزات دانستند وآرزوی موفقیت برای کلیه پرسنل زحمت کش شهرستان امیدیه وتشکر وقدر دانی از درایت مهدی آبدیده ، مدیر شبکه بهداشت ودرمان وفریدون کاظمی رئیس مرکز بهداشت ومعاون بهداشتی شهرستان بعمل آورد .