عنوان : آیین گرامیداشت معارفه مسئول بسیج جامعه پزشكی شهرستان امیدیه
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه امروز دوشنبه مورخ 17/07/1396 با حضور در دفتر مدیریت محترم شبکه بهداشت ودرمان معارفه مسئول بسیج جامعه پزشکی برگزار شد .

دراین مراسم  که با حضور جانشین فرماندهی سپاه ناحیه امیدیه وهیات همراه ، آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان ، دکتر کیانی رئیس درمانگاه تامین اجتماعی ، علی نشان مدیر داخلی بیمارستان امام رضا (ع) وهمچنین مسئولین ستادی شبکه برگزار شد .

ابتدا جناب سروان کوهستانی جانشین محترم سپاه ناحیه امیدیه در ارتباط با ویژگیها وخصوصیات فرمانده ومدیر شایسته در اسلام ازدیدگاه امام علی (ع) سخنرانی کردند . سروان کوهستانی گفت : یک فرمانده ، یک مسئول وحتی یک بسیجی باید همیشه پاکدامنی ، پارسایی وتقوای الهی وهمچنین تقید به اجرای احکام الهی واطاعت محض از رهبری همیاری از صمیم قلب نسبت به امام خود وسعه صدر وآرامش روحی داشته باشد تا بتواند یک بسیجی ، یک مسئول یا یک فرمانده خوبی باشد .

سپس آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ضمن خوشامد گویی  به جانشین سپاه وهیات همراه وهمچنین مدعوین محترم  احضار خرسندی وخوشحالی نمودند . ایشان گفتند بنده افتخار میکنم که این مسئولیت بردوش اینجانب افتاده وسعی وتلاش خواهم کرد با استعانت از خداوند متعال ونصب العین قرار دادن تقوی ، جهاد درراه خدا وهمچنین رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی وفرامین ، تدابیر ومنویات ولی عصر مسلمین وفرمانده کل قوا ، حضرت آیت اله العضمی خامنه ای بتوانم این مسئولیت را بارعایت وانضباط فردی وبرنامه ریزی های فرهنگی وهمچنین تعامل وارتباط باپزشکان به سرانجام برسانم . وازاینکه امروز خداوند منان توفیق عنایت فرمودند که شمارا زیارت نمایم  سپاسگزارم .

در پایان کوهستانی جانشین سپاه امیدیه حکم سر پرستی بسیج جامعه پزشکی شهرستان امیدیه را به آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه تقدیم نمودند .