عنوان : تجلیل وتكریم از پرسنل بازنشسته شبكه بهداشت ودرمان امیدیه
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه امروز یکشنبه مورخ 16/07/1396 جمعی ازهمکاران عزیز بازنسته با حضور خود در دفتر میریت محترم شبکه بهداشت ودرمان یک جمع صمیمی وبه یاد ماندنی برگزار شد .

دراین جمع پر از شور ونشاط که برای اولین بار در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان یا حضور مدیر شبکه ومسئول مرکز بهداشت ومعاون بهداشتی شبکه وهمچنین مسئولین ستادی شبکه برگزار می شد  در جای خود بی نظیر وبه یاد ماندنی بود .

در این مراسم ابتدا آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه ضمن خوشامد گویی به تک تک همکاران عزیز بازنشسته احضار خرسندی وخوشحالی نموده وبه آنان گفتند شماها بزرگان وریش سفیدان این مجموعه هستید وما از تجارب ارزنده شماه استفاده خواهیم برد ، وازاینکه امروز خداوند منان توفیق عنایت فرمودند که شمارا زیارت نموده سپاسگزاریم .

سپس کاظمی رئیس مرکز بهداشت ومعاون بهداشتی شبکه ضمن خوشامد گویی از حضور بازنشستگان تقدیر وتشکر بعمل آوردند .

در این مراسم بازنشستگان محترم ضمن معرفی خود ، از گذشته کاری وهمچنین تجارب کاری سخن گفتند ودغدغه اصلی خود را کانون بازنشستگان داننسته واز مدیر شبکه خواستند که در این مورد مساعدت لازم انجام شود .