عنوان : تجلیل ازپرسنل 115 شهرستان امیدیه
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان امیدیه امروز  سه شنبه 11/7/96 با حضور در مرکز فوریتهای115 شهرستان امیدیه از پرسنل زحمت کش این دستگاه تقدیر وتشکر بعمل امد.

حضور علیزاده امام جمعه محترم شهرستان وسیدمهران رفیعی فرماندار وهیئت همراه در این مرکز باعث خوشحالی ومسرت پرسنل ، خدوم وزحمت کش این مرکز شد .

آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه  ضمن تسلیت به مناسبت به مناسبت ایام ماه محرم وسوگواری سرور وسالار شهیدان ابا عبداله الحسین (ع) ویاران با وفایش گفت :

شما پرسنل اورژانس 115  این مرکز مجاهد فی سبیل اله هستید . شما در سخت ترین شرایط متوانید جان یک انسان را از مرگ نجات دهید . آبدیده گفت : باتوجه به سختی ومشقاتی که شما سفید پوشان در تمام 24 ساعت شبانه روزی دارید وخود را بر بالین بیمار یا حادثه دیده می رسانید این خود از ایمان وخلوص نیت  تک تک شماهاست که باعث میشود تا جان یک بیمار یا یک حادثه دیده را  نجات د اده وبه آغوش گرم خانواده وزندگی برسانید .

در پایان به پاس زحمات بی دریغ این زحمت کشان تقدیر نامه وهدایایی به رسم یادبود از دست امام جمعه وفرماندار ومدیر شبکه وهیئت همراه به ایشان داده شد .