عنوان : مراسم آیین افتتاح بلوك زایمان بیمارستان امام رضا (ع)
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه امروزچهارشنبه مورخ 1396/06/08 بلوک زایمان بیمارستان امام رضا  (ع) این شبکه بامساحت  250 متر مربع واعتباری بالغ بر4000  میلیارد ریال با حضور سید مهران رفیعی فرماندار وجمعی از مسئولین ادارات شهرستان افتتاح ومورد بهره برداری قرار گرفت .
مهندس آبدیده مدیر شبکه بهداشت ودرمان امیدیه گفت امروز به لطف الهی شاهد افتتاح بلوک زایمان بیمارستان امام رضا  (ع) هستیم . بااحداث این پروژه ظرفیت آنجام زایمان های طبیعی به2/5 برابر افزایش پیدا خواهد کرد  .
مدیر شبکه بهداشت ودرمان در ادامه گفت این بخش بااستفاده از جدیدترین تجهیزات وبه روزترین تکنولوژی زایمان طبیعی وبه سیستم (LDR )راه اندازی شده ، که امیدواریم انشالله بتوانیم سلامت  تمام مادران وکودکانی که دراین شهرستان به این بلوک زایمان مراجعه می‌کنند به بهترین شکل ممکن استفاده نمایند .
مهندس آبدیده در پایان گفت :  این پروژه مبارک  مردم عزیز وفهیم شهرستان امیدیه باشد