عنوان : حفاظت از نماز جمعه این هفته توسط پایكاه بسیج ثامن الحجج (ع) شبكه بهداشت ودرمان امیدیه انجام شد
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان امیدیه جمعه مورخ 27/05/1396 همزمان با گرامیداشت سالروز ورود آزادگان سرافراز میهن اسلامی ایران ؛ پایگاه بسیج ادارات ثامن الحجج (ع) شبکه بهداشت ودرمان ؛ حفاظت از نماز جمعه این هفته که به امامت حجت السلام والمسلمین علیزاده امام جمعه شهرستان برکزارگردید را بر عهده داشتندعبدالرضا افضلی , فرمانده پایگاه بسیج ثامن الحجج (ع) این شبکه گفت : بنا به دستورفرماندهی محترم حوزه بسیج ادارات وکارخانجات شهید آذری ومسئول حفا  آن حوزه این پیام در دستور کار قرار گرفته واین مهم با تدابیر لازم امنیتی توسط  پرسنل بسیجی فعال این پایگاه در نماز جمعه حضور پیدا نموده وامنیت  حفاظت از امام جمعه ونمازگزاران عزیز را بر عهده د اشتند .