عنوان : حضور تیم بازرسی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز در شبكه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه روز سه شنبه مورخ ۹۶/۴/۲۰ تیم بازرسی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به سرگروهی خانم رشیدی مسئول روابط عمومی توسعه و رییس اداره تربیت بدنی کارکنان دانشگاه با همراهی کارشناسان امور قراردادها، امور مالی، اسناد پزشکی، امور عمرانی، مدیریت بودجه و طرح تحول نظام سلامت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه بازدید کردند.
در ابتدای حضور تیم بازرسی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه، مهدی آبدیده رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه ضمن خوش آمدگویی به ایشان، از نگاه کارشناسانه و ریزبین بازرسین که می تواند گره گشای بسیاری از مسائل و مشکلات این شبکه باشد، ابراز خرسندی کرد.
پس از بازرسی های انجام شده از سوی بازرسان، جلسه ای با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید که گزارش بازرسی های انجام شده ارائه گردید و همچنین به بررسی نقاط ضعف و قوت و چالش های موجود پرداخته شد.
در پایان، رشیدی، مسئول روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع و رییس اداره تربیت بدنی کارکنان دانشگاه در خصوص امور رفاهی کارکنان مواردی را به شرح ذیل ذکر کردند:
- انجام پیگیری های لازم از سوی مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه درخصوص ایجاد صندوق رفاه جهت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
- انجام پیگیری های لازم از سوی اداره تربیت بدنی کارکنان درخصوص تهیه لباس ورزشی، تامین هزینه های اجاره زمین ورزشی و استفاده از سالن های ورزشی و تامین هزینه ایاب ذهاب کارکنان ورزشکار شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه جهت شرکت در مسابقات ورزشی
- لزوم اطلاع رسانی به کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان درخصوص وجود اماکن رفاهی درون استانی در ۴ شهرستان هندیجان، اندیمشک، دهدز و اندیکا و همچنین اماکن رفاهی و مهمانسراهای خارج از استانی