عنوان : برگزاری جشن ازدواج دانشجویی و همایش ازدواج پایدار و سالم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
 ۱۳۹۶/۰۳/۰۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه در راستای گرامیداشت هفته ملی جوان با محوریت شعار جوانی، نشاط، ازدواج سالم و همچنین تحقق سیاست های کلان سلامت ابلغی از سوی مقام معظم رهبری، جشن ازدواج دانشجویی و همایش ازدواج پایدار و سالم در روز یکشنبه با همکاری واحد سلامت جوانان مرکز بهداشت شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در محل سالن اجتماعات دانشگاه سما با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدوی امام‌جمعه موقت شهرستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین جمال‌زاده رییس سازمان تبلیغات اسلامی، اسدالله جوع عطا بیرمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، دکتر نامدار به نمایندگی از مهدی آبدیده مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر درویشی روانشناس و جمعی از پرسنل بهداشت و درمان شهرستان و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم اسد اله جوع عطا بیرمی ضمن تبریک این مراسم فرخنده به زوج‌های دانشجو و آرزوی زندگی سعادتمند در کنار هم برای آن‌ها، عنوان کرد: ازدواج و عمل به این سنت حسنه در قالب ایجاد پیوند زناشویی مبتنی بر محبت و صمیمیت و درک متقابل زوجین، نقش بسیار مهم و اساسی در بهبود وضعیت افراد جامعه و رشد و ترقی همه‌جانبه ایشان خواهد داشت.
در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام مهدوی امام‌جمعه موقت شهرستان ضمن اشاره به توجه بیشتر مسئولین به مسائل جوانان و ارائه راه‌حل‌های مهم اجتماعی برای مبارزه با سنت‌های غلط و راهکارهای ترویج ازدواج آسان گفت: شناخت عوامل گوناگون فرهنگ و ارزش‌ها و بررسی وظایف نهادهای خانواده، آموزش و رسانه می‌تواند نقش به سزایی در ارائه راهکارهای راهبردی برای جوانان داشته باشد و به دلیل اینکه هنجارهای معمول در ازدواج؛ ساده، کم‌هزینه و فارغ از تجمل‌گرایی بوده و سنت‌های حاکم موجود در اثر بی‌توجهی به فرهنگ و آموزه‌های اسلامی و تأثیرپذیری از فرهنگ موهوم غرب به وجود آمده، ضروری است موانع فردی و اجتماعی آن نیز بررسی شود تا ازدواج توصیه‌شده اسلامی با شیوه‌های کاربردی فرهنگ‌سازی گردد.
ایشان همچنین ضمن برشمردن 4 اصل مهم در زندگی مشترک که برگرفته از احادیث معصومین (ع) می‌باشد، از جوانان خواست که نظم، رشد، انگیزش و معنویت را در زندگی زناشویی خود مدنظر قرار داده و آن‌ها را در زندگی خود بکار گیرند.
در پایان خانم درویشی ضمن آرزوی خوشبختی برای زوجین دانشجو و همه جوانان، گفت: صمیمیت، هوس و تعهد 3 بعد مثلث عشق و ازدواج ازنظر استرنبرگ می‌باشد و از نظر او سه بعد عشق، به‌ندرت در فردی به‌طور مساوی جمع می‌شود و با توجه به میزان وجود هر یک از این ابعاد روابط عاشقانه متفاوت است و عشق کامل نوعی رابطه اجتماعی است که به‌طور همزمان سه ویژگی صمیمیت، شور جنسی و تعهد حضور داشته باشد. تعهد و مسئولیت امکان ارتکاب به خطا و اشتباه را از طرفین می‌گیرد و تلف شدن توانمندی‌های آن‌ها را هشدار می‌دهد و وظیفه‌ی انسان‌سازی هریک را یادآوری می‌کند.
در این مراسم به مناسبت هفته سلامت جوان در روز تولد حضرت علی‌اکبر (ع) و گرامیداشت روز جوان در حاشیه جشن ازدواج دانشجویی غرفه سنجش سلامت باهدف معرفی خدماتی که به گروه سنی جوان ( 18 تا29 ساله ) به‌صورت رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت سطح شهرستان ارائه می‌شود، معاینات غربالگری اندازه‌گیری وزن، قد و نمایه توده بدنی، بررسی الگوی تغذیه و سلامت روان و پویش خطر سنجی را انجام داده و مطالب آموزشی در این خصوص به عموم مردم ارائه و کتابچه‌ها و پمفلتهای آموزشی نیز توزیع شد.
لازم به ذکر است در این مراسم خطبه عقد یکی از زوجین، از سوی حجت‌الاسلام مهدوی امام‌جمعه موقت شهرستان جاری شد و در ادامه برنامه‌های شاد و متنوع همچون اجرای مولودی، تئاتر اجرا گردید.