عنوان : پیام تسلیت سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه به مناسبت درگذشت همكار گرامی سركار خانم فرشته قزلباش
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه، مهدی آبدیده طی پیامی درگذشت همکار گرامی مرحومه مغفوره فرشته قزلباش مربی پرستاری مرکز آموزش بهورزی شهرستان امیدیه را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

" الذین إذا أصابتهم مصیبة قالوا إنّا لله وإنّا إلیه راجعون "

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت نابهنگام همکار عزیزمان سرکار خانم فرشته قزلباش از همکاران گرامی مرکز آموزش بهورزی شهرستان امیدیه را به کلیه همکاران و به‌ویژه خانواده محترم آن مرحومه تسلیت عرض می‌نمایم.

هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌ای نیست.

از خداوند بزرگ برای آن سفرکرده غفران واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می‌دارم.

روحش شاد و یادش گرامی

مهدی آبدیده