/  4
عنوان : انتخاب مهدی آبدیده سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه به‌عنوان مدیر برتر شبكه بهداشت و درمان در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشكی جندی‌شاپور اهواز
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه در همايش سالانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در روز دوشنبه 23 اسفندماه که در سالن همایش‌های شهدای دانشگاه برگزار شد، از مهدی آبدیده سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه و همچنین مازیار حسن‌زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه به‌عنوان مدیران برتر شبکه‌های بهداشت و درمان در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز تقدیر به عمل آمد.

در این لوح سپاس آمده است :

همکار گرامی و ارجمند، جناب آقای مهدی آبدیده

سرپرست شبکه بهداشت و درمان امیدیه

تلاش خالصانه و صادقانه شما در خدمت امیدی است که به بار نشسته و نویدبخش آینده‌ای پرنشاط و زیباست، درود بر همت بلندتان. با توجه به اینکه جنابعالی در سال 1395 مشارکت جدی و همکاری صمیمانه با معاونت درمان دانشگاه در پیشبرد اهداف درمانی استان در شبکه بهداشت و درمان تحت امر خود داشته‌اید، بدین‌وسیله مراتب قدردانی و سپاس از حسن همکاری و خدمات خالصانه بی‌شائبه‌ی جنابعالی در دستیابی به اهداف عالی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز را اعلام نموده و برای شما در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت و بهروزی داشته و از ایزد منان دوام عزت و سلامتتان را مسئلت دارم.

دکتر مهران ورناصری

سرپرست معاونت درمان