عنوان : اجرای مانور بسیج سلامت نوروزی در سطح شهرستان امیدیه
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه چهارشنبه 11 اسفندماه همزمان با روز ملی بهداشت محیط، مانور نمادین طرح بسیج سلامت نوروزی با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان، مسئول واحد بهداشت محیط و همچنین کارشناسان ستادی و بازرسین بهداشت محیط در سطح شهر برگزار شد.

فریدون کاظمی در ابتدای مانور ضمن برشمردن نقش و رسالت ویژه بهداشت محیط به‌عنوان یکی از ارکان ارائه خدمات بهداشتی در نظام سلامت، فرارسیدن روز ملی بهداشت محیط را بر تمامی زحمت کشان عرصه بهداشت محیط تبریک گفته و بر لزوم توجه بیش‌ازپیش به برنامه‌های بهداشت محیط اشاره و برای کلیه همکاران بهداشت محیط شهرستان آرزوی توفیق روزافزون در تمامی عرصه‌های خدمت و زندگی نمودند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان با اشاره به نزدیک شدن سال جدید و ایام تعطیلات نوروزی و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، گفت: در این مدت به دلیل افزایش میزان مسافرت‌ها، نظارت بر این‌گونه مراکز و اماکن بسیار ضروری است.

وی در ادامه تأکید کرد: به همین منظور مطابق با دستورالعمل معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور، در راستای ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان و ارتقای بهداشت مواد غذایی در سطح عرضه، برنامه‌ریزی لازم جهت اجرای هرچه بهتر بسیج سلامت نوروزی از سوی این مرکز انجام گرفته است و از اول اسفند در حال اجرا می‌باشد و تا 15 فروردین 96 ادامه خواهد داشت.

وی در پایان اضافه کرد: بازرسان بهداشت محیط در قالب تیم‌های عملیاتی، نظارتی و کشیک از ساعت 8 صبح تا 8 شب در تمامی ایام حتی روزهای تعطیل حضور خواهند داشت و شماره تماس 190  سامانه کشوری رسیدگی به شکایات و گزارشات مردمی در خصوص تخلفات بهداشت محیط و حرفه‌ای شامل تخلفات مواد غذایی، آب، هوا، سلامت کار بوده و 24 ساعته در اختیار شهروندان محترم و مسافرین گرامی می‌باشد.