/  3
عنوان : برگزاری كمیته خدمات بهداشتی، سلامت و محیط‌زیست ستاد سفرهای نوروزی 96 شهرستان
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه، کمیته خدمات بهداشتی سلامت و محیط‌زیست جهت ستاد تسهیلات نوروزی در روز دوشنبه 9 اسفندماه با حضور فریدون کاظمی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، علی معماری رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان، حمید مویسات معاون مالی شهرداری جایزان، مهرداد خاتمی رئیس روابط عمومی شهرداری امیدیه، رضا رهیده رئیس روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت آغاجاری و ایرج روزپیکر مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان، در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه رئیس مرکز بهداشت شهرستان ضمن خیرمقدم به اعضاء محترم کمیته خواستار همکاری بیشتر آن‌ها در امر ارائه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی به مسافرین و شهروندان به‌ویژه در ایام تعطیلات نوروز 96 شدند.

وی همچنین ضمن اشاره به برخورد قانونی با متخلفان بهداشتی تأکید کردند که گشت بازدید مشترک مرکز بهداشت شهرستان، شهرداری و محیط‌زیست از وضعیت بهداشتی سطح شهر تشکیل گردد و کلیه ادارات عضو کمیته خدمات بهداشتی، سلامت و محیط‌زیست، لیست کشیک‌های نوروزی خود را به شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسال نمایند. همچنین مقرر گردید شبکه بهداشت و درمان شهرستان نسبت به اعلام لیست داروخانه‌های کشیک سطح شهر و بخش جایزان اقدام نماید.

کاظمی در ادامه به نظارت مستمر بر اماکن و فروشگاه‌های مواد غذایی، لبنی، پروتئینی و بهداشتی، سرویس‌های بهداشتی پارک، پمپ‌بنزین‌ها و رستوران‌ها تأکید نمود.

همچنین مقرر گردید اداره آموزش‌وپرورش شهرستان با همکاری مرکز بهداشت شهرستان نسبت به پاک‌سازی محیط مدارس و مهدکودک‌ها اقدام نماید.

در پایان هرکدام از حاضرین به ایراد نظرات و پیشنهادات و همچنین معرفی امکانات خود به‌منظور ارائه خدمات گسترده و مطلوب به مسافرین نوروزی و مردم پرداختند.