عنوان : برگزاری آزمون مراقبت‌های ادغام یافته سلامت مادران ویژه پزشك و ماما
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه شنبه 7 اسفندماه ساعت 13 و 30 دقیقه همزمان با سراسر استان خوزستان، آزمون مراقبت‌های ادغام یافته سلامت مادران ویژه پزشکان و ماماها با حضور ریاست مرکز بهداشت شهرستان، مسئول واحد بهداشت خانواده و کارشناس مادران مرکز بهداشت شهرستان، در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

کاظمی قبل از شروع آزمون گفت: تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مادران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه در خدمات بهداشتی جایگاه ویژه‌ای دارد، مادران بایستی از زمان تصمیم به بارداری و یا حداقل از ابتدای تشخیص حاملگی تا پایان مراقبت‌های دوران پس از زایــــمان تحت مراقبت و پیگیری‌های لازم در مراکز بهداشتی درمانی قرار گیرند .

رییس مرکز بهداشت شهرستان در پایان در خصوص اهمیت برگزاری این آزمون اظهار داشت واحد بهداشت خانواده به دلیل خدمات وسیعی که به خانواده‌ها در تمامی سطوح زندگی؛ - مشاوره ازدواج، ارائه خدمات باروری سالم به زنان در معرض خطر باروری، مراقبت‌های پیش از بارداری، مراقبت‌های دوران بارداری و پس از زایمان، مراقبت‌های دوره نوزادی و کودکی، آموزش تغذیه با شیر مادر، مراقبت‌های دوره میانسالی (زنان و مردان)، مراقبت‌های دوره سالمندی و تغییر شیوه زندگی سالم در خانواده‌ها- ارائه می‌کند . نیاز مبرم به مطالعه و به‌روزرسانی دستورالعمل‌های مربوطه و بالا بردن سطح آگاهی ارائه‌دهندگان خدمت و کیفیت ارائه خدمت دارد.

لازم به ذکر است 35 نفر از پرسنل شامل پزشک و ماما در این آزمون شرکت کردند.