عنوان : تكمیل ساختار شبكه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه با افتتاح مركز خدمات جامع سلامت روستای آسیاب
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه، همزمان با سراسر کشور سه‌شنبه 3 اسفندماه، مرکز خدمات جامع سلامت روستای آسیاب با حضور دکتر رمضان احدی قائم‌مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، مهندس شهاب صدیقی فرماندار شهرستان امیدیه، آیت‌الله مهدوی امام‌جمعه موقت شهرستان، سرهنگ جهانگرد فرمانده سپاه ناحیه امیدیه، مهندس مهدی آبدیده سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس فریدون کاظمی رئیس مرکز بهداشت شهرستان و جمعی از روسای ادارات شهرستان افتتاح شد.

فرماندار شهرستان با اشاره به اینکه یکی از گزینه‌های دولت تدبیر و امید در خدمات به مردم، بخش بهداشت و درمان است، گفت: اجرای سیاست‌های برنامه نظام تحول سلامت در دولت روحانی یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها و مطالبات به‌حق مردم این خطه را پاسخ داد و از خدمات ارزشمند شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه و مهندس آبدیده سرپرست شبکه بهداشت و درمان قدردانی کرد.

همچنین قائم‌مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در این مراسم بابیان اینکه بهداشت و سلامت جامعه بسیار لازم و ضروری است، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به انتظارات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، خدمات قابل‌توجهی به مردم ارائه داد که نتیجه آن رضایت‌مندی مردم است .

احدی در پایان از عملکرد مطلوب مرکز بهداشت شهرستان امیدیه که در اجرای کامل طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در رده‌های اول استان قرار دارد و همچنین مهدی آبدیده سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه به‌عنوان یکی از مدیران نمونه استانی در عرصه سلامت، قدردانی کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز گفت: دهستان آسیاب از توابع بخش مرکزی با جمعیت 3114 نفر دارای 4 خانه بهداشت است که تاکنون تیم پزشک خانواده آن در مرکز خدمات جامع سلامت چاه سالم مستقر بودند و هدف از راه‌اندازی این مرکز دسترسی عادلانه مردم دهستان آسیاب به خدمات بهداشتی است.

آبدیده ضمن قدردانی از مردم دهستان آُسیاب بابت اهدای زمین این مرکز به مساحت 1200 مترمربع و زیربنای 500 مترمربع خاطرنشان کرد: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی آسیاب بااعتباری بالغ‌بر 7میلیارد و 700 میلیون ریال و در مدت 10 ماه احداث گردید که دارای کلیه استانداردهای مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و وزارت بهداشت می‌باشد.

آبدیده در پایان تصریح کرد که با افتتاح این مرکز، ساختار شبکه بهداشت و درمان شهرستان مطابق طرح‌های گسترش شبکه‌های بهداشتی درمانی شهرستان در ارائه خدمات تکمیل شد.