/  2
عنوان : پنجمین مرحله توزیع سبد غذایی هدیه بنیاد علوی در بین مادران باردار شهرستان امیدیه
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه، مهدی آبدیده سرپرست شبکه بهداشت و درمان گفت: شنبه 30 بهمن‌ماه در راستای اجرای طرح حمایت تغذیه‌ای از مادران باردار و نیازمند،150 سبد مواد غذایی از طرف بنیاد علوی با حضور نماینده این بنیاد و همکاری واحد بهداشت خانواده و بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت در بین مادران باردار این شهرستان توزیع گردید.

آبدیده بابیان اینکه در این طرح مادران باردار نیازمند توسط مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت شناسایی و برای دریافت سبد کالا به مرکز بهداشت شهرستان معرفی شدند، اظهار داشت: زنان بارداری که ازنظر مالی نیازمند بوده و دارای BMI کمتر از 18، وزن کمتر از 45 کیلوگرم در قبل از بارداری، دوقلو زایی و بیشتر، هموگلوبین کمتر از 11 گرم در دسی لیتر و وزن گیری نامطلوب در دوران بارداری مشمول دریافت این سبد غذایی می‌باشند.

وی گفت این سبد حاوی اقلام غذایی ازجمله مرغ، برنج، ماکارونی، تن ماهی، روغن، خرما، سویا و حبوبات است.

لازم به ذکر است کمک‌های اهدایی از سوی بنیاد علوی در پنج نوبت بین مادران باردار نیازمند شهرستان امیدیه توزیع ‌شده است.