عنوان : كشتكار: ایجاد محیط كار سالم یكی از اهداف پنجمین برنامه طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان امیدیه، دوشنبه 25 بهمن ماه شورای ارتقاء سلامت در محیط کار با حضور پونه کشتکار مسئول آموزش سلامت و 10 نفر از سفیران سلامت سازمانی در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان تشکیل شد.

کشتکار در آغاز این جلسه گفت: پنجمین برنامه طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، برنامه ملی خود مراقبتی میباشد که یکی از اهداف این برنامه، ایجاد محیط کار سالم از طریق اجرای برنامه های شیوه زندگی سالم با همکاری کارکنان و کارفرمایان در سازمان های اداری دولتی و غیر دولتی می باشد .

وی بیان داشت:در ارتباط با برنامه ملی خود مراقبتی به ویژه خودمراقبتی سازمانی آموزش های لازم به سفیران سازمانی داده شده است و از جمله مشکلات شناسایی شده در ادارات، کم تحرکی و استرس بود که در نهایت برنامه عملیاتی مشارکتی در این خصوص تنظیم و به ادارات  تحویل داده شد.

مسئول آموزش سلامت مرکز بهداشت شهرستان امیدیه در پایان تصریح کرد: برگزاری کلاس های آموزشی جهت کلیه کارکنان ادارات شهرستان با موضوع کنترل استرس در محیط کار و همچنین اجرای برنامه منظم پیاده روی به مدت نیم ساعت در روز و حداقل دو روز در هفته با هماهنگی مدیریت اداره مربوطه جهت کلیه ادارات شهرستان از دیگر برنامه های مدنظر در رابطه با افزایش سلامت شاغلین در ادارات می باشد که امیدواریم با همکاری همه ادارات این برنامه ها نیز اجرایی شود.